En strøm av

Nyheter

Åpenhetsloven – 30. juni nærmer seg!

Åpenhetsloven pålegger virksomheter strengere krav til åpenhet og overholdelse innen 30. juni. Energihuset er her for å hjelpe deg med å sikre at din virksomhet oppfyller alle de nødvendige kravene.
Bakermester Klausen sparer strøm etter energikartlegging

Baker sparer strøm etter energikartlegging

Bakerbransjen ble hardt rammet da strømprisen skjøt i været i 2021. Energikrevende produksjoner førte til at mange bakerier fikk så høye strømregninger at de slet med å få det til å gå rundt. Bakermester Klausen på Krokstadelva har nå funnet
Energihusetxkvadratera

Bankenes nye krav endrer spillet: Slik svarer Kvadratera på bærekraftsutfordringen

I dag møter eiendomsutviklere på høye krav til bærekraftige energiløsninger for sine bygg, både fra banker og fra markedet forøvrig. For å imøtekomme disse kravene er selskaper som Kvadratera nødt til å innføre nye tiltak og rutiner.
Enovas nye støtteordninger

Enovas nye støtteordninger for energieffektivisering av yrkesbygg

I et nylig trekk for å styrke energieffektiviseringsarbeidet har Enova, lansert tre nye programmer rettet mot energieffektivisering i eksisterende bygg. Disse programmene er utarbeidet for å forbedre bærekraftigheten i både yrkesbygg og boligselskaper.
Energihuset kunde interview Enter Kompetanse

Dybdeintervju – Enter Kompetanse

For Enter Kompetanse AS startet arbeidet mot trippel bunnlinje og rollen som et senter for bærekraft og samfunnsansvar, allerede høsten 2021. Et samarbeid med Energihuset satt prikken over i’en, og skapte et helt unikt fokus på klima, miljø og bærekraft.
Alt du trenger a vite om nettleie

Nettleie – hva er det og hvordan vil den nye modellen påvirke din bedrift?

Nettleien er en obligatorisk avgift som betales til nettselskapet som eier og vedlikeholder kraftnettet. Man betaler rett og slett for å få strømmen man bruker fraktet frem til bedriften.
Energihuset godset

Energihuset starter samarbeid med Strømsgodset

Vi er veldig glade for å presentere at Energihuset har inngått et samarbeid med Strømsgodset!
fremtid

Grønn fremtid for borettslag og boligsameier

I februar 2022, lanserte Enova et nytt tiltak for borettslag og boligsameier som ønsker å kartlegge sitt energiforbruk og klimaavtrykk. Her kan du lese alt du trenger å vite om kartleggingsstøtten fra Enova.