Energirevisjon

Mer enn 9 av 10 bedrifter har ulovlig høye strømregninger. Vi har utviklet et verktøy som avdekker om strømregningene til bedriften din er høyere enn avtalt.

light bulbs hangs branches

Blir bedriften din fakturert
mer enn avtalt av strømleverandøren?

Vi vet at dette kan være vanskelig å svare på, fordi strømfakturaene ofte er vanskelige å forstå. Men når over 9 av 10 bedrifter betaler mer for strøm enn det som er avtalt med leverandøren, er sannsynligheten stor for at dette også gjelder deg.

lighting

Vi tar en fast lav engangssum for tjenesten, uansett hvor mye energirevisjonen viser at du kan spare.

Enkel prosess

Innhenting av data

Vi trenger strømregninger og timesverdier fra nettselskapet. Vi kan revidere strømkostnadene inntil 36 mnd. tilbake i tid.

Vi reviderer

Deretter gjør vi resten. Vi finner ut om forholdet mellom strømforbruket og det du betaler, er i tråd med avtalen deres.

Er påslaget riktig?

Vi ser ofte at strømleverandører fakturerer et høyere påslag per brukte kWh enn det som står i avtalen. Kreative utforminger av strømfakturaen eller mangelfull informasjon, kan gjøre det alt fra vanskelig til umulig å få oversikt over fakturert påslag. Hvis bedriften din bruker veldig mange kilowatt, kan et lite prisavvik i påslag per kWh utgjøre enorme forskjeller i strømkostnadene.

Er forvaltningsavtale billigere enn spotpris?

En del bedrifter har en forvaltningsavtale med sin strømleverandør – en avtale der en leverandøren aktivt forvalter strømprisen, med hensikt om å slå spotprisen (markedsprisen). Vår energirevisjon vil avdekke om du faktisk får en bedre pris, enn spotprisen.

Miljøfyrtårn

Synes du strøm er komplisert?

Energihuset tilbyr to transparente strømavtaler med forståelige fakturaer til SMB-kunder. Vi kan levere grønn strøm, fra bærekraftig energiproduksjon.

Les om våre to strømprodukter

Har du et spørsmål?

Vi vil veldig gjerne høre fra deg. 

elogo
Kontakt oss