Miljøfyrtårn

Det blir stadig strengere krav for offentlige anskaffelser. Når bedriften din er miljøfyrtårnsertifisert styrkes deres markedsposisjon og merkevare.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn-sertifisert

Det er et økende krav til alle virksomheters miljøarbeid, og kravene for offentlige anskaffelser er strenge. Når dere er Miljøfyrtårn-sertifisert blir det mye enklere å dokumentere miljøarbeidet, og dere vil ha muligheten til å delta i flere anbud enn før.

Vi hjelper deg, slik at virksomheten/bedriften din kan bli sertifisert som Miljøfyrtårn.

Grunnpilaren er miljøledelsessystemet. Der får sertifiserte virksomheter gratis digital tilgang via Miljøfyrtårnportalen. Styringsverktøyet benytter en firetrinns prosess:

LYN
Miljøfyrtårn

Bærekraftig – også for bunnlinja

Miljøfyrtårn tilbyr et omfattende og enkelt digitalt styringsverktøy som er designet for å veilede bedriften din i deres forpliktelse til miljøforbedring. Verktøyet kan hjelpe dere til en mer lønnsom drift. Dere kan for eksempel spare utgifter på lavere energiforbruk, avfallsreduksjon og smartere løsninger for transport.

Miljøfyrtårn-sertifisering styrker merkevaren din

Miljøarbeid er også et økende fokus i befolkningen generelt. Når bedriften din kan skilte seg som sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift, er det i tråd med veldig mange personers forventninger om etikk og ansvarlighet.

Stol på vår erfaring

Vår rådgiver er blant Norges mest anerkjente, med et imponerende antall Miljøfyrtårn-sertifiseringer under beltet.

elogo
Kontakt oss