Om oss

Energihuset er et team på 19 lidenskapelige og dyktige individer, bestående av ingeniører, IT-spesialister og energirådgivere, som deler en felles entusiasme for klima, energi, miljø og bærekraft.

Med kontorer lokalisert både i Drammen og Bergen, betjener vi områdene på Østlandet, Sør- og Vestlandet. Vi er også tilgjengelige for oppdrag over hele Norge og i Europa ved behov.

Vi er helt objektive i våre vurderinger.

Energihuset leverer ingen tiltak selv og har heller ingen kickback-ordninger med leverandører. 

Endringene du vil se

Kundene våre skal være helt trygge på at våre rapporter viser anbefalinger og tiltak som er det optimale bilde for det aktuelle bygget, sett i et kost/nytte perspektiv.

Store besparelser å hente

Siden oppstarten har vi hjulpet rundt 500 kommuner, bedrifter, borettslag og sameier. Våre rapporter har vist at kundene våre kan spare mer enn 50% av energiforbruket sitt. Vi har spart kunder for store summer og Norge for enorme CO2-utslipp.

Klimaregnskap og åpenhetsloven

Vi kan bistå med klimaregnskap og åpenhetsloven. Dette gjør vi ved hjelp av et egenutviklet verktøy. Vi gjør hele jobben for kunden til en «gjør det selv-pris».

Rapporter som er enkle å forstå

Kompetente og innovative medarbeidere produserer rapporter som er forståelig for alle. Dette gjør det enklere å implementere endringer som fører til energibesparelser.

Lurer du på hva vi kan gjøre for bedriften din?

Noen av våre ansatte

Noen av våre kunder

ABBL Logo
Logo enter kompetanse
ORIGO EIENDOM Logo
Oslo Logo
Kvadratera logo
Skutebrygga Logo
Vartdalplast logo
Byggmax Logo
RAGDE Eiendom Logo
Interpadel

Har du et spørsmål?

Vi vil veldig gjerne høre fra deg. 

Elogo
Kontakt oss