Åpenhetsloven – 30. juni nærmer seg!

Åpenhetsloven pålegger virksomheter strengere krav til åpenhet og overholdelse innen 30. juni. Energihuset er her for å hjelpe deg med å sikre at din virksomhet oppfyller alle de nødvendige kravene.

Har du full kontroll på Åpenhetsloven?

Åpenhetsloven stiller strenge krav til virksomheter når det kommer til åpenhet og etterlevelse av menneskerettigheter i selskapet, leverandørkjeder og samarbeidspartnere. Fristen for å overholde disse kravene er 30. juni, og Energihuset er her for å hjelpe deg med å sikre at din virksomhet oppfyller alle nødvendige krav.

Energihusets verktøy

Pris: Fra kun 380,- pr mnd!

Klimaregnskap

Klimaregnskapet gir en systematisk oversikt over både direkte og indirekte utslipp fra din virksomhet. Det er en essensiell del av bærekraftsrapporteringen og forventes nå av stadig flere kunder og partnere, spesielt i anbudskonkurranser og leveranser til det offentlige og store selskaper.

Energihusets klimaregnskapsverktøy

Pris: Fra kun 380,- pr mnd!

Enter Kompetanse trippler bunnlinja etter bærekraftgrep

For Enter Kompetanse AS startet arbeidet mot trippel bunnlinje og rollen som et senter for bærekraft og samfunnsansvar, allerede høsten 2021. Et samarbeid med Energihuset satt prikken over i’en, og skapte et helt unikt fokus på klima, miljø og bærekraft.

Har du et spørsmål eller ønsker å bestille en tjeneste?

Vi vil veldig gjerne høre fra deg. 

Kontakt oss

Hva betyr CSRD for norske selskaper?

Med stadig økende fokus på bærekraft og miljøvern har EU introdusert Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) som en del av sin innsats for å fremme en grønnere økonomi. Dette direktivet stiller nye og strengere krav til bærekraftsrapportering for selskaper, og
Baker saves electricity after energy mapping

Baker sparer strøm etter energikartlegging

Bakerbransjen ble hardt rammet da strømprisen skjøt i været i 2021. Energikrevende produksjoner førte til at mange bakerier fikk så høye strømregninger at de slet med å få det til å gå rundt. Bakermester Klausen på Krokstadelva har nå funnet
Energihusetxkvadratera

Bankenes nye krav endrer spillet: Slik svarer Kvadratera på bærekraftsutfordringen

I dag møter eiendomsutviklere på høye krav til bærekraftige energiløsninger for sine bygg, både fra banker og fra markedet forøvrig. For å imøtekomme disse kravene er selskaper som Kvadratera nødt til å innføre nye tiltak og rutiner.